Wtf liksom

Vi är snart inne i februari och hur går det med alla löften. Har ni tagit er till gymmet eller gått ner några kilo, någon har kanske slutat röka.
Jag tror ärligt de flesta redan har brutit sina löften och det med råge.

Själv har det både gått upp och ner. Precis som det gjorde 2016.

Jag har i stort sätt hållit mig borta från godis och sötsaker. Träningen har det däremot gått sämre med. Men det jag gick upp över jul och nyår är borta plus något gram till.

En del har kanske märkt att jag inte är så aktiv på sociala medier som tidigare och jag skriver sällan på bloggen.

Dels har mina dagar varit upptagna med att leva, jobbande, lite vabbande och läkarbesök.

Sen har jag helt enkelt inte varit mitt glada jag utan kämpat med en del demoner och tankar. Den största demonen är förmodligen jag själv.

Fan och fuck för att bli äldre och när man kommer på att saker inte blev som man önskade eller att man fortfarande inte hunnit göra allt man planerade att göra sen. Är det för sent nu då. Ska jag sluta och gilla samma kläder som en 30 åring och bör jag lugna ner mig nu.

Jag är livrädd för att bli en trumpen, bitter gammal tanta. Hur i helsike kan jag fylla 47 år när jag känner mig som 30 år. Det är helt skevt.

Jag älskar ju fortfarande att vara crazy, dansa och göra galna saker.

Vad i helsike händer liksom när man kommit närmare 50 år. När kommer förändringen.

Men istället för att vara bitter över gammal skit så ska jag gå och göra frukost till de små. Sen får jag försöka få ut aggressionen genom att utföra något vettigt som att hoppa i sängen eller åka på strumporna i hallen.

Jag skiter i åldern och fortsätter vara den jag är, för det är fasen det enda jag kan.

Gillar

Kommentarer