Vet att jag inte skulle

Fuskvägde mig i morse.

Vet att jag inte bör väga mig mer än 1 gång i veckan, då vågen kan lura mig. Du väger olika, morgon resp kväll, om du har ätit eller inte. Det är bättre att mäta sig, men jag kunde helt enkelt inte låta bli.

Enligt vågen har jag gått ner 0.8 kg, div 0.5 mindre än innan jul. Oavsett så gav det mig en sporre att hålla mig på mattan.

Hur ofta väger ni er, kan ni hålla er ifrån vågen.

Nu ska jag köra ut till en affär som ligger mitt i skogen, men som har fina märkeskläder och det bästa av allt dom har super REA.

Gillar

Kommentarer

karztrom
,
Fuskväger mig ALLT ID! Man blir helt manisk på denna våg.. kan erkänna att jag väger mig varje dag i vissa perioder :-/ börjar fundera på om man kan ha badrumsvågsmissbruk 😉 Går hos dietist och i början vägde jag mig innan jag körde dit (endast för att ta reda på om dietisten skulle dra mig i örat eller inte) men ju längre in inte "dietandet" jag kommer ju mer sug till vågen får jag.. Why??
madde150
,
Jag fuskväger mig jämt 😊 som ovanstående skrev. Är inne i nån "badrumsvågsmissbruk" men är det inte värre än att ställa sig på vågen så tror jag att jag överlever det och inte blir allt för skadad hihi
ssoderling
,
Haha. Jo det är sant. bättre vågmissbruk än sockermissbruk eller något annat missbruk.
ssoderling
,
Hur mycket har du gått ner.