Tankarna på ett bröllop på konstrundan

Bland det bästa jag vet vid denna tiden är konstrundan. Jag tycker det är så himla givande att åka runt att titta på erkända, kända och mindre kända konstnärers verk. Varje gång jag varit runt så glöder huvudet av alla inspiration och jag vill göra så mycket. Det är längesedan jag målade nu och jag har sagt ett tag att det känns som om det är dags att börja igen. Jag tror att den sista tavlan jag målade var för 10 år sedan. Min stora dröm hade varit en egen atelje som jag kunde få dela med min lilla dotter. Där skulle vi skapa all världens konst.

Ni som känner mig vet hur mycket ja älskar havet och hur Åhus ligger mig varmt om hjärtat. När vi gick från torget upp mot kyrkan sa jag till Tomas att om jag över all förmodan skulle gifta mig någon gång till så vill jag det ska ske i Åhus kyrka. Ja, jag har sagt att något bröllop kommer det aldrig någonsin att bli, men om.

Vi tände ljus för våra nära och kära som lämnat oss alldeles för tidigt och för vår familj. Vi tittade på målningarna och andades in stillheten innan vi for vidare till Hilfon

Gillar

Kommentarer