summering, vad som taggar mig i svakor

​I morgon börjar jag jobba igen efter en lång ledighet. Innan jag gick på ledighet gav jag mig själv ett löfte. Löftet var att ägna all den lediga tiden till att träna och komma till rätta med kosten. Hur har det gått då.

Det har faktiskt gått mycket bättre än vad jag kunde hoppas på.

Jag gav mig själv tillåtelse att äta onyttigt både julafton och nyår, men på något vis höll jag igen även då. Ville inte slösa bort de dagarna till skit. Visst åt jag , men inte i den mängd jag brukar göra.

Jag har glömt räkna dagar på gymmet, mycket för att det faktiskt blev så många att jag tappade räkningen, i stort har jag varit där varje dag, förutom någon enstaka dag just vid julafton. Nyårsafton tillbringade jag en stund på gymmet även nyårsdagen slet jag bland vikter och annat bråte.

Vissa dagar har varit värre än andra. Det har varit med tunga steg jag har tagit mig dit och då jag helst av allt velat ligga i soffan, tycka synd om mig själv med 2 kg lösgodis. Just pga av dessa dagarna vet jag att jag kan och de har gett mig glädje än de dagarna då det varit springfötter till gymmet.


Jag försöker visualisera mig, dvs se mig själv i framtiden när jag fått kontroll över både min hälsa och vikt. Att jag kan med glädje röra på mig utan att få ont i knäna och att jag kan hålla det tempot jag önskar, Sen att jag ska komma i smal jeansen och att de sitter snyggt, vilken glädje när inte magen hänger utanför.

Det som taggar mig är att kunna ta på mig en bikini och slipa gömma mig i vassen. Jag försöker älska min kropp, för att det är fult att vara fåfäng, Men jag fixar det helt enkelt inte. Jag är fåfäng och jag skäms över att ha tappat min kontroll så totalt. Mest inför dem som känner mig sedan innan och vet att jag inte brukar ha 15 kg övervikt och att jag alltid varit en tjej med båda fötterna på jorden.

Sedan ska jag ärligt säga att det inte bara är vikten och mina kilo jag tappat greppet om utan det finns andra saker i mitt liv som gör att jag vacklar. Saker jag inte kan ta upp, men som har fått mig totalt ur balans.

Nu är mitt mål att först få kontroll över min vikt sen ta tag i de andra sakerna en efter en.

Gillar

Kommentarer

Sojka
,
Du är ju p0 god väg! Behöver du någon att prata med så tveka inte att höra av dig till mig. <3 vet hur det är med svackor och det är skönt att ventilera sig. Kram fina du!
attvaramittilivet,
Tack fina du. Det är guld värt att veta att du finns.kram
nouw.com/attvaramittilivet