Nu flyttar vi

Nu är det officiellt att flyttlasset går till mannens förtret. Men han har ingenting att sätta sig emot för nu är det min tur att bestämma.

Flyttlasset går till min drömvåning mitt i stan, nära till allt.

Äntligen får jag avgöra.

Jo eller hur, det finns nog tyvärr inte på kartan, det kommer han aldrig att gå med på. Trots att jag vet att han liksom jag värderar sin fritid.

Jag är ingen människa som ska bo i hus. Jag kan inte ens få en kaktus till att överleva och det enda jag använder trädgården till är att ligga i solstolen och sitta ute och äta i.

Jag avundas de som kan plocka i flera timmar som älskar att göra fint i sin trädgård och som känner till namnen på alla träd och blommor. Ska man ha trädgård så ska den ju skötas och inte se ut som ett förvildat skogsparti, där ogräset har tagit över.

Nej, jag älskar att gå längst gator och torg och se förändringarna skifta mellan årstiderna. Jag tycker om att sitta på café och gå i parken. Att se på arkitektur och detaljer.

Jag hatar jord under naglarna och inte heller att ägna all min lediga tid på knäna i en trädgård.

Det kanske kan vid första anblick te sig som en ytlighet. Men inte alls.

Jag är en obotlig romantiker som erkänner att jag varken har gröna fingrar eller tiden att lägga på en trädgård. Nej, jag tillbringar hellre tiden på en lekplats i en park.

Gillar

Kommentarer

johanna.altun
,
vilken härlig lägenhet. skulle jag bo i stan måste det vara nått sånt. Nu är jag ingen stads människa men kanske inte heller en hus människa trots att jag bor i ett. Trädgården är skit jobbig och jag önskar vi hade en mindre. MEN barnen älskar det och vill inte flytta. Trots det spnanr jag hela tiden efter det optimala. Tänk att kunna få bo kvar i områden men med mindre trädgård som inte kostar skjortan. Drömma kan man ju
mizz_candyheart
,
Ska ni lämna det fina huset
attvaramittilivet,
Jo, lägenheten är fantastisk och jag önskar så att det var vår. Men tyvärr som jag skrev i inlägget kommer nog inte min sambo att gå med på min dröm. Jag är mer än stadsmänniska än honom och behöver närheten, men vem vet.
nouw.com/attvaramittilivet
attvaramittilivet,
Du är söt. Som inlägget säger blir övertalningen en svår nöt att knäcka. Men skam det som ger sig. Min dröm är en stor lägenhet där vi kan lägga pengar och tid på annat. Jag har haft hus sedan 95 och känner att det skulle vara kul och ägna sin fria tid åt annat. Så nej, vi ska inte flytta, inte än i alla fall.
nouw.com/attvaramittilivet