Min älskade

Tänk att det spelar ingen roll hur små eller stora ens barn är, så kärleken ändå lika oändlig. Oron förändras inte utan blir bara annorlunda. 

Min stora pojke och kärlek var här idag.  Han fyller 26 år i år, han är en vuxen man. Så det är alltså 22,5 år mellan min yngsta och äldsta. Man kan inte tro att denna välvuxna man inte har vägt mer än 2750 gr och varit 49 cm lång. En liten fågelunge som bodde för det mesta i sin mammas famn. När jag behövde mina armar lediga var det skönt med en sele, så där hängde han tills han var stor för min rygg.

Han släpptes aldrig ur sikte och det var närmast olidligt de få 4 timmarna jag lämnade honom som 1 åring hos dagmamman medan jag gick i skolan.

Alla mina barn har ständigt varit närvarande och aldrig jag lämnat dem hos någon barnvakt för att roa mig själv trots att jag fick barn väldigt tidigt, dumdristigt och ja kanske borde jag gjort det någon gång. Men det är ett val jag gjort av kärlek och av egoistiska egna behov. För se, jag njuter varje sekund som jag har eller fått ha dem nära. Jag tillbringade hellre helgerna tillsammans med barnen och deras klibbiga klubbor än med paljetter och sliskiga drinkar. 

Gillar

Kommentarer