Hur ska jag göra

Detta barn gör mig smått galen just nu, men jag tror att hennes beteende är lite av mitt eget fel. Rättelse mitt fel samtidigt som en naturlig utveckling bland barn i hennes ålder. Jag har alltid velat att hon ska vara sig själv och få lov att utvecklas till en egen individ, där jag stöttat henne i hennes beslut av klädesval och hon har alltid fått väldigt stort utrymme att tycka, fråga och vara med i besluten som tas. Jag vill att hon ska kunna reflektera, argumentera och ifrågasätta saker. Jag tror att det tillsammans med att hon faktiskt börjar bli äldre har börjat fråga sig själv vem hon egentligen är och hur hon bör vara.

Det är ett evigt skiftande mellan den färgstarka tjejen med alla möjliga mönster och färger till prinsessa för att slutligen hamna i en lite coolare stil. Jag kan höra henne förändra sin attityd när hon har lekt med någon eller när hon fått influenser från något program på tvn.

Hennes humör ska vi ju inte prata om. Det skiftar lika ofta som klädbytena i en dragshow. Herrejisses! Om det är så här nu, hur kommer det att bli när hon blir äldre.

Men jag kan förstå hennes humörsvängningar när man inte riktigt vet om man ska fortsätta vara liten eller bli större.

Just nu är det många tankar och svåra frågor. Hur länge kommer jag att leva, jag vill inte och kan inte uttala ordet dö. Jag vill inte bli stor, jag saknar när jag var liten.

Ja, det är verkligen inte lätta för henne på något vis och det enda jag kan göra är att finnas där. Svara så gott jag kan och trösta henne när hon är ledsen.


Gillar

Kommentarer

Miss Tosse Queen
,
❤️❤️