Det här med Gudrun och Tid

Jag har alltid älskat Gudrun Sjödens kläder, de är som ett konstverk och hennes kataloger och bilder är helt underbara. I slutet av -90 talet hade hon ofta beskrivningar på vilka hennes modeller var. Helt vanliga människor blandat med professionella modeller. 1990 talet känns så avlägset, men ändå som det vore igår.

Den sista tiden har jag funderat mycket på tiden , vart jag gör med min tid och vem skänker jag eller säljer min tid åt.

Tid är en av de mest värdefulla tingen vi äger och den ger vi bort eller säljer till vår arbetsgivare. Tom för arbetsgivaren är vår tid den mest dyrbaraste potten i ett företag.

Är det så att du lägger din dyrbara tid på rätt saker, känns det bra i själen. Kommer du att kunna se tillbaka och veta att du la din tid på rätt människor, ting eller göromål.

Jag är osäker.

Jag är inte nöjd.

Några säger kanske, du är aldrig nöjd.

Nej, varför skulle jag någonsin vara nöjd. Blir du nöjd med saker har du också accepterat att det inte sker en utveckling eller att du ger dig möjlighet till insikt. Jag vill alltid utvecklas, alltid nå nya mål och ständigt vara i rörelse.

Jag vill omvärdera var jag lägger min tid och vem jag skänker min tid åt. Just nu känner jag att där jag lägger min tid värderas vare sig den eller mig som person. Därför kommer jag i snar framtid gör en del förändringar, en ständig process. Precis så som livet bör vara.

Gillar

Kommentarer