Den där Lange

Jag måste få säga att den där Jennie Lange är enormt kreativ, bjuder på sig själv och har fantastiskt bra smak. Det är enormt engagemang kring eventen hos langes och Jennie är har en drivkraft som vem som helst kan bli avundsjuk på.   

Kaffekläderna var helt otroligt snygga och jag blev totalt frälst. Tack Jennie för att du tagit in märket till Langes och tack Camilla som visade kläderna. Camilla är säljare av klädmärket Kaffe i södra sverige och vet precis vad som passar med vad. 

Ni vet hur stelt det kan bli med kavaj och byxa efter en hel dag på jobbet. Inte igen, för nu vet jag hur jag ska undvika detta dilemma. Jag ska köpa hela kaffe kollektionen, kanske inte riktigt men jag skulle vilja.

Kaffe har nämligen kommit med den genialiska iden att sy sina kläder i två material som gör klädesplagget enormt följsamt. Jag är kär, fullständigt kär.

Eftermiddagen var super trevlig. Där fanns gott om kakor att välja på och många som kom för att lyssna på Camilla och för att klämma och känna på klädmärket Kaffe.

Camilla som är säljare i södra Sverige visade oss kollektionen och gav oss många goda tips.

Sen var hon så himla snygg i sina kläder. Jag är lite avundsjuk på henne. Tänk att få jobba med mode och kläder dagligen, det måste vara underbart.

Gillar

Kommentarer