Bilder från helgen

När vi kom till Malmö var kl 11.30 och det var dags att gå till hotellet för incheckning. Vi lämnade vår packning där och gick till stationen för ett glas vin innan mässan. Mässan som hölls av SocialU var trevlig med en mängd uppträden och företag. Vi minglade och träffade på kändisar som världens finaste Sojka det blev kramkalas och lite snack.

Jag träffade på Maria från galderma som jag tycker mycket om. Hon är en inspiratör och driven kvinna.

Source error

Fyrklövern visade sitt porslin som de har ett samarbete med Maria Montazami som heter moments och jag blev rent förälskad i det.


Source error

En av gästerna var denna bönan, nämligen Gunhild Carling. Du jan läsa mer om henne här. Snacka om fart och fläkt. Hon var super duktig och jag kommer att vilja se mer av henne.

Hotellrummen var helt okej, enkla trevliga standard rum. De har försökt att bevara den gamla stilen från 1800 talet vilket upplevdes både som charmigt och lyxigt, då materialen går i mahogny och marmor.

På morgonen hade jag sjukt ont i huvudet, dels pga saknaden av min kudde. Ja, jag är en sådan som har svårt att sova utan min egna kudde. Då längtan efter en kopp kaffe för för stor, drog vi ner till frukosten redan kl 7.30. Frukosten var supergod. Där fanns precis allt och lite till. Vi uppskattade havreprodukterna och de ekologiska. Både jag och Caijsa tycker om att stoppa i oss bra mat.

Gillar

Kommentarer

medicineinriga,
Härliga bilder!
nouw.com/medicineinriga
attvaramittilivet,
Kerstin
,
Packa med en kudde nästa gång haha! Fina bilder!
attvaramittilivet,
Mmm. Jag får nog göra det. Haha.
nouw.com/attvaramittilivet